Publieksopgraving Katwijk Zanderij is begonnen

ADC Archeoprojecten is hard aan het werk in Katwijk. Niet alleen werd een Romeinse weg gevonden, maar afgelopen maandag was ook de opening van de publieksopgraving Katwijk Zanderij. De opgraving werd door de burgemeester en wethouder cultuur geopend.

Momenteel wordt een bijzonder en goed bewaard vroegmiddeleeuws erf opgegraven door de AWN afdeling Rijnstreek en vrijwilligers uit Katwijk, met ondersteuning van ADC. Ook inwoners kunnen meehelpen. Op de lokale nieuwssite Katwijk Actueel is een video te bekijken over de opgraving: https://www.katwijkactueel.nl/2018/09/publieke-opgravingen-in-de-zanderij-van-start/

De opgravingen duren nog tot 19 oktober.

Publieksopgraving Katwijk Zanderij

Terug naar overzicht


Reacties (0)


Geef een reactie

Toegestane tags: <b><i><br>Voeg een nieuwe reactie toe: