NIEUWS: Internationaal symposium “20 meters under water!”

Het Havenbedrijf Rotterdam organiseert het internationale symposium  “20 meters under water!” op 5 en 6 maart 2015 in de Schiecentrale Rotterdam.

Dit symposium heeft als doel de resultaten van alle door het Havenbedrijf geïnitieerde geologische, archeologische, paleobotanische, archeolozoölogische en paleontologische onderzoeken die zijn uitgevoerd tijdens de aanleg van Maasvlakte 2 te presenteren aan een breed internationaal publiek. Met name de interdisciplinaire opzet van de diverse onderzoekprogramma's heeft in hoge mate bijgedragen aan het behaalde succes.

De eerste dag komt voornamelijk het wetenschappelijke gedeelte aanbod. Op de tweede dag wordt in de ochtendsessie de problematiek rond grote complexe projecten gepresenteerd. Vertegenwoordigers van alle betrokken partijen worden daarbij gevraagd hun ervaringen met het publiek te delen. Het symposium wordt afgesloten met een excursie naar Maasvlakte 2, waarbij de deelnemers o.a. zelf op het strand naar archeologische en paleontologische vondsten kunnen zoeken.

Keynote Sprekers: o.a. Geology session Torbjörn Törnqvist (US), Archaeology session  Nic Flemming (UK), Palaeontology session, Jelle Reumer (NL) + vijftiental vooraanstaande Nederlandse onderzoekers uit diverse disciplines.

5 en 6 maart 2015 in de Schiecentrale, Rotterdam + excursie 6 maart 2015 Maasvlakte 2

Meer informatie en aanmelden via: www.20metersunderwater.nl / marianne@20metersunderwater

Uitnodiging symposium 20 m under water

Terug naar overzicht


Reacties (0)


Geef een reactie

Toegestane tags: <b><i><br>Voeg een nieuwe reactie toe: