NIEUWS ADC ArcheoProjecten tekent voor exploitatie Huis van Hilde

Gedeputeerde Elvira Sweet van Provincie Noord-Holland en Dorien Fröling van ADC ArcheoProjecten hebben de intentieovereenkomst getekend voor de exploitatie Huis van Hilde, het nieuwe archeologiecentrum voor Noord-Holland dat in 2015 zijn deuren opent voor publiek en voor professionals in de archeologie. ADC ArcheoProjecten gaat in opdracht van de provincie onder andere de volgende taken uitvoeren: het publiek toegang bieden tot de tentoonstellingsruimten (coördinatie functies receptie en kaartverkoop), het exploiteren van de horecagelegenheid en de museumwinkel, en het organiseren van wisseltentoonstellingen en andere activiteiten. De provincie Noord-Holland blijft verantwoordelijk voor de uitvoering van de wettelijke taken omtrent beheer van de collectie.

Eind 2013 is de provincie op zoek gegaan naar een exploitant voor Huis van Hilde. Op basis van een werving- en selectieprocedure is ADC ArcheoProjecten geselecteerd. De intentieovereenkomst is gesloten vooruitlopend op de huur- en exploitatieovereenkomst die voor eind juni gepland staan.

Huis van Hide ondertekenen intentieovereenkomst

Huis van Hilde vooraanzicht

Terug naar overzicht


Reacties (0)


Geef een reactie

Toegestane tags: <b><i><br>Voeg een nieuwe reactie toe: