De Romeinen komen!

De Romeinen komen!

Romeinse reis langs de Limes start in Katwijk aan Zee

15-05-2012. Op 21 mei begint in Katwijk aan Zee een gedenkwaardige reis: de Limesreis. Een reis langs het Nederlandse deel van de Limes, de grens van het oude Romeinse Rijk, het grootste archeologische monument van Nederland. Het reisgezelschap bestaat uit Romeinen, archeologen, docenten en andere geschiedenisliefhebbers. Ze reizen te voet, per boot en met een nagebouwde Romeinse reiswagen, getrokken door paarden. Een educatief evenement voor jong en oud over de Romeinse tijd in Nederland. Via de halteplaatsen Leiden, Woerden, Utrecht, Buren, Maurik, Arnhem en Elst strijkt de stoet op 31 mei uiteindelijk neer op het terrein van het Romeinenfestival in Nijmegen...

Lees meer informatie in het persbericht of ga naar de RoelBrandt Stichting op deze website.

Terug naar overzicht


Reacties (0)


Geef een reactie

Toegestane tags: <b><i><br>Voeg een nieuwe reactie toe: