ADC-ers spreken op 17e Romeinensymposium

ADC-ers spreken op 17e Romeinensymposium

Op vrijdag 16 december 2011 zullen twee medewerkers van het ADC hun verhaal doen tijdens het Romeinensymposium in Amsterdam.

Het Archeologisch Centrum van de Vrije Universiteit organiseert het jaarlijkse Romeinensymposium over actuele thema's uit het onderzoek van Romeins Nederland en België. Bijzondere aandacht wordt dit jaar geschonken aan het onderzoek van Romeinse villa’s, aan ecologisch onderzoek naar de bevoorrading van de stedelijke en militaire markt en aan de Romeinse kustverdediging. Er zijn verscheidene sprekers, waaronder twee verbonden aan het ADC: Lourens van der Feijst vertelt 's ochtends over de opgraving in Ewijk en Anouk Veldman spreekt over de grafheuvels van IJsselstein.

Zie voor voor volledige programma en meer informatie de website van de VU

Terug naar overzicht


Reacties (0)


Geef een reactie

Toegestane tags: <b><i><br>Voeg een nieuwe reactie toe: